Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Baromi jó a játék szerintem nem lett rövid,most tartok a csapattagok küldetéseinél,mindet meg szeretném csinálni.(van néhány csapatatag akik ki fogok rakni amint alkalom nyíllik rá Mirandát ,a Boxost,és az összes idegen gyikfejű békapofájút maradna Jack ,és a Rosszarcú zsoldos
) A harcok nagyon élvezetesek lettek,baromi jól össze lehet dolgozni,az egyik megemeli,és közbe lassitva nyomom rá a spintert,tényleg jó tipp egy faxa láblővés megfáradnak az elllenfelek alapbeállitáson sehol nem izzadtam meg eddig. (túl könnyű....mint kés a vajba)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Mass Effect 2
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) A harcok nagyon élvezetesek lettek,baromi jól össze lehet dolgozni,az egyik megemeli,és közbe lassitva nyomom rá a spintert,tényleg jó tipp egy faxa láblővés megfáradnak az elllenfelek alapbeállitáson sehol nem izzadtam meg eddig. (túl könnyű....mint kés a vajba)