- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
3L1T3
addikt
válasz zsoltee10 #2596 üzenetére
A Legendary Edition nem tartalmazza az akkori magyar feliratot. A MassEffect.hu szerkesztője aki felelt a 3. rész feliratáért is azt írta ki pár napja, hogy kell neki pár nap türelem, és nyilatkozni fog érdemben, hogy meglehet-e oldani a régi feliratok implementálását.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz zsoltee10 #2581 üzenetére
Aki a magyarításokat csinálta, azt ígérte, hogy megpróbálja PC-n implementálni a régit! De annyira nem nehéz a ME nyelvezete, hogy ne értsd meg.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
addikt
válasz zsoltee10 #2462 üzenetére
Nncs tárolóban csaj. Menj föl az emeletre, ott van egy terminál. Szerintem a jelölő is azt mutatja valójában.
ME wikia Szerintem jobban jársz ha megakadás esetén itt keresgélsz, elég kihalt mostanra ez a topik.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Mustármag
őstag
válasz zsoltee10 #2459 üzenetére
Üdv.
Tölts le egy magyar dvd-rip-et. (ha lehet olyat amibe nem nyúlkáltak bele.)
Telepítsd fel, nevezd át a mappáját. Majd originen keresztül is telepítsd a játékot.
Majd töröld ki az origines Mass Effect játék mappáját és nevezd vissza a Magyar Mass Effect mappáját. És működik.Topikban írták hogy működik úgy is hogy telepíted a magyart és felismeri az origin, de nekem nem működött, nekem mindig felülírta az angol fájlokkal az origin.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest