Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nem szartápos, csak a kis táskám tele volt már azzal hogy nem vihetem magammal azokat akiket akarok (Liara, Wrex a sláger) mert egy ON gombot nem tudnak megnyomni a zsebszámológépen. Én meg nem mérnök vagyok (majd legközelebb), ezért akadályozva éreztem magam a játékélmény kiteljesedésében. És mivel én játszani és nem "felb*szni az agyamat, billentyűzet ütlegelni" szeretek ezért benyomtam magamnak két skillt amit gyakran hiányolt a játék és a Wrexes küldinél már nem volt kedvem visszamenni Mari Soha Ne Hallja -ért. Ha ez "sz*rtápos" karakter, akkor se érdekel. Én élvezem a játékot, és szerintem akkor már el is érte a célját. Örültem a szerencsének [kalapemel]

Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLC programozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest