Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Pedig vannak remek házaik is de sajnos Mo-nsenki sem forgalmazza ennek a gyártónak a termékeit. És nem ez az egyetlen gyártó, melynek jó és kedvező árú termékei vannak amik nálunk nem kaphatóak.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Chaser
legenda
persze, mert lehet pasztázási különbség is
illetve eltérhet az adott példányok talpa is - lásd bq! hűtők, hát némelyiknek elég érdekesre sikerül a talpa -
de alpenföhn hűtővel is jártam úgy, inkább domb volt mint hűtő : )a cikkbe bekerülhetett volna a hőcsövek terén, hogy 6mm-esek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hegyirabló
veterán
Ez így van. Viszont ilyen megoldást sem láttam még, hogy a középső venti ilyen szoros-passzos legyen.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Televan74
nagyúr
Mikor melyik fizet jobban az adott oldalnak.
Mikor veszek valami új dolgot, keresek teszteket az adott termékről. Ha nem találok ,akkor már gyanús az termék. Ha nagy számban kapok pozitív értékelést akkor tudom hogy megvehetem az adott terméket. Ha 50-50% -os vagy a közeli az arány, akkor feltételezem hogy nem mindenki hibátlan(válogatott) tesztdarabot. Esetleg ha ilyen terméket veszek, mindig fenntartással kezelem és vigyázok rá, hátha vissza kell küldeni 14 naposba, mert valószínűleg nem egy cherry picked darabot fogtam ki.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Eladó! KOLINK CONTINUUM 1500W - 80 PLUS PLATINUM - Full moduláris
- Cooler Master MasterBox NR200P TG White ITX
- Corsair 1000x 2021 Gold 1000W Moduláris Tápegység
- GIGABYTE P850GM 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest