Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
Hogy te mire azt nem tudom, de én nagyon szívesen molyolok a 7800x3d per curve finomhangolásával, de minden egyes újraindítás és bioszban mókolás (kb. 1 perc összesen mert hát a ramot hátulról intézni a.k.a analizálni kell) összeadódik és lassan 3 napja nem tudok a nyolc mag végére érni. Az utolsó háromra már nem maradt idegem. Ezen segítene (de nem teszi!!!) a rájzenmászter, hogy UI-n két kattintással állítok és már mehetne is az OCCT/Prime95/kiskutyafüle stb. tesztelni.
-
nuke7
veterán
vagy egy plusz "a" betű van a címben vagy hiányzik egy "i" betű...
szerintem.
Már a Socket AM5-ös SoC APU-kat is kezel(i) a Ryzen Master /
Már () Socket AM5-ös SoC APU-kat is kezel a Ryzen Master -
Predatorr
őstag
Már többedik ryzenes konfigomvan, de eddig semmi értelmét nem láttam ennek a szoftvernek (sem). Biosban minden beállítható, mért használnék erre extra erőforrásokat?
-
paljani
aktív tag
Ugyanúgy nem lehet menet közben állítani a Curve Optimizer paramétereit, ahogy eddig se: per core offset állítás (apply) után instant kéri a restartot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest