- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
Sziasztok!
Ma tesztelgettem az m42-es obijaim, és a heliosom megadta közbe magát. A blendét f2-nél nem tudom feljebb venni. A blende állító gyűrű megragadt. Ha valakinek lenne linke ahol ilyet javítanak, vagy, hogy tudom biztonságosan szétszedni azt megköszönném. Ez még nem a beugró blendés változat.
Egyébként hozzájutottam egy jena sonnar 135/3.5-höz, és nagyon tetszik
-
kts88
aktív tag
válasz
Petzval #1719 üzenetére
A 200-ra gondoltam. Volt 70-210f4 minoltám, ahoz képest pici és könnyű, de egy f4,5-5,6-hoz képest mérteben akkora és picit nehezebb.
Csak ahol olvastam tesztet, nehéznek és nagynak írták.Egyébként ma nem bírtam ki, és a telét szigetelőszalaggal felraktam a gépre, hogy megnézzem, hogy a frontlencse sérülése mit befolyásol. Az idő sem jó, magas iso-n kelett dolgozni . Nos az eredmény így sem lett rossz
Csak borzalmas nehéz fókuszálni, mert mozgott az objektív a vázon és végül nem oda került a fókusz ahova akartam, de így is jó. Hozza azt amit elvártam tőle, azt a minőséget tudja mint a régi 70-210f4-em, csak hatod árban
-
kts88
aktív tag
Megjöttek az obik, a pentacon belül elég koszos, de a helois nagyon szép. Sajna az átalakítóm még nem jött meg így kipróbálni nem tudtam.
Viszont ami meglepett, hogy mennyire picik. A pentacon telét sokkal nagyobbnak és robosztusabbnak képzeltem. Legalább ha bevállik, könnyen elfér
-
kts88
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket
Ezen a kettőn kívűl még egy nagylátót veszek majd (16-20mm), ha megtetszenek ezek. De az itt folyó vitába nem szállnék be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest