- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Közben meg is találtam :
"The autofocus lenses were intended for the OM-707 / OM-77 but they can be used on the OM-101 / OM-88 too. The powerfocus lenses are specific to the OM-101 / OM-88. All these lenses lack a manual focusing ring, so cannot be used on manual OM bodies, or 4/3rds cameras (not even with OM adaptors). However, if, when fitting these lenses, they are not twisted all the way on, the front part of the lens can be used as a focusing ring: this still maintains light-tightness."
24/2.8 AF
28/2.8 AF
50/1.8 AF
50/2 PF - Only for the OM-101 / OM-88
50/2.8 AF Macro
28-85/3.5-4.5 AF
35-70/3.5-4.5 AF
35-70/3.5-4.5 PF - Only for the OM-101 / OM-88
35-105/3.5-4.5 AF
70-210/3.5-4.5 AF "[link]
Szóval elég körülményes a használatuk..... -
jjeahh
nagyúr
én rekeszprioritásos módban lődözök általában, gondolom nálad az AV, belövöm a rekeszt, amilyenre szeretném és figyelem a záridőt...ha 1/20 alá esik, vagy bemozdulós, akkor iso-t növelek...manuálisan fókuszálsz, adapterezett obival sosem lesz af-ed
gondolom canon-on is élőképen belenagyítva lehet ezt legkönnyebben, ha van magic lantern-ed, akkor focus peaking...
szerk: nem nyomsz le félig semmit, nincs af, tekered a fókuszgyűrűt
-
jjeahh
nagyúr
nem annyira drága az, ha karcol az obi megéri. Persze, ha működik is a rekesz rendesen, sosem próbáltam ilyent. Manuál fókusz-al meg te tudod, hogy meg tudsz-e birkózni, nekem most még az egész obiparkom manuál, sokszor hiányzik az af, de jól elvagyok, valszeg af obik mellett is fogom majd használni a manukat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest