Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Közben meg is találtam :
"The autofocus lenses were intended for the OM-707 / OM-77 but they can be used on the OM-101 / OM-88 too. The powerfocus lenses are specific to the OM-101 / OM-88. All these lenses lack a manual focusing ring, so cannot be used on manual OM bodies, or 4/3rds cameras (not even with OM adaptors). However, if, when fitting these lenses, they are not twisted all the way on, the front part of the lens can be used as a focusing ring: this still maintains light-tightness."
24/2.8 AF
28/2.8 AF
50/1.8 AF
50/2 PF - Only for the OM-101 / OM-88
50/2.8 AF Macro
28-85/3.5-4.5 AF
35-70/3.5-4.5 AF
35-70/3.5-4.5 PF - Only for the OM-101 / OM-88
35-105/3.5-4.5 AF
70-210/3.5-4.5 AF "[link]
Szóval elég körülményes a használatuk.....[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
jjeahh
nagyúr
én rekeszprioritásos módban lődözök általában, gondolom nálad az AV, belövöm a rekeszt, amilyenre szeretném és figyelem a záridőt...ha 1/20 alá esik, vagy bemozdulós, akkor iso-t növelek...manuálisan fókuszálsz, adapterezett obival sosem lesz af-ed gondolom canon-on is élőképen belenagyítva lehet ezt legkönnyebben, ha van magic lantern-ed, akkor focus peaking...
szerk: nem nyomsz le félig semmit, nincs af, tekered a fókuszgyűrűt
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
nem annyira drága az, ha karcol az obi megéri. Persze, ha működik is a rekesz rendesen, sosem próbáltam ilyent. Manuál fókusz-al meg te tudod, hogy meg tudsz-e birkózni, nekem most még az egész obiparkom manuál, sokszor hiányzik az af, de jól elvagyok, valszeg af obik mellett is fogom majd használni a manukat is...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
ha nincs rekeszgyűrű, akkor fogalmam sincs...ha lenne, akkor ilyen kellene neked : [link] nem is találtam olyan adaptert, amivel valahogy rekeszelni lehetne. Ha jól nézem, a 7.75 font-osok már chipesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- World of Warships