- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Fotózik itt még valaki manuális objektívvel?
Sziasztok, rég jártam erre, hétvégén vettem egy bácsitól egy 2,8/100-as Pentacont nem nagyon volt még így a látókörömben ilyen üveg hát kipróbáltam a klasszikus közelpontban wide open mit mutat... ritka finom rajzolatot adott, nagyon megkedveltem, ugyan úgy mint a régebbi üvegek kicsit túl expózva azért picit kromatikusan aberrál, de nem vészes mértékben...
A blende téma nem mozog vissza csak ha vissza tekerjük, ebből adódóan más rekeszen ki sem tudtam próbálni csak nyitva.de majd csak tudok januárban egy jelképes összeget félre tenni blende repairra.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest