Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
Köszi a választ, közben rákerestem külföldi oldalon (nem tudom, hogy ez reklámnak minősül-e, ezért nem linkelek), ott is ezt erősítették meg... Bocs a kezdő kérdések miatt: a fénymérés hiánya a D5200-ban keresendő, tehát semmilyen manuál objektívvel nem fog működni, jól értem? Illetve a tapasztaltakhoz: használtatok már így régi objektíveket, vagy ez teljesen felejtős? Biztosan egyszerűbb, ha van autofókusz, stb. A kérdés, hogy ezek hiánya miatt lehetetlen, vagy nagyon kínszenvedés jó képeket készíteni, vagy ha valaki szeret manuálozni, annak érdemes egy próbát tenni vele? Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest