- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nu, eladósorba kerülnek a manuálok, most mást próbálok ki
A Jupiter 9 2/85 magában (2,8/135öt mint filléres tele megtartom, ehhez az M42es adaptert is), a CZ Planat T* 1,7/50 Fuji X adapterestül, napellenzőstül ment apróra.
Nézegettem hogy megpróbálok még egy köztes üveget is kíváncsiságból, de ami a Planarnál is élesebb... nem is nagyon láttam, de amik még portrézni szóba jöhetnek, majd annyiba kerülnek mint az XF 60-as. Hát, akkor gondoltam nézzük meg azt is, úgyhogy várom hogy hamar visszajöjjön a forint ezekből, a mikulás meghozhatná a 60/2,4 etjjeahh, ha vmilyen focus peakinges kérdésed van akkor még most mond...
Objektívek 6,7%-os vám alá esnek! (+ az áfa persze)
Nemrég tapasztaltam meg, sutty +7777Ft -
MC Pite
veterán
Kézből lőttem, csak az udvarra mentem le, ennyi fény volt. A jupi meg a pentacon a két üveg (jó volt a tipp), azért is M42 az album neve (a Planarom Co/Y). Csak nem croppolt tesztábránál hanem normál használatnál, helyenként pici kontraszttal pluszban.
6400hoz képest nem rossz egyébként, ha nem látnád az exif infót, nem mondanád meg
Már csak annyi van hátra hogy meddig készült a melyikkel, és onnantól melyikkel. Egyik kép sem szűkebb f/4nél, és egyik sem tágabb 2,8nál.
Borult égnél gyorsan ennyire futotta, de szerintem túl lett dramatizálva hogy mennyire lágyak.Jó, a jupi nyitva vicc kategória, de rekeszelve bőven használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Goddess of Victory:Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest