- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én részemről baromira elégedett vagyok a fix 200-as Pentaconommal, bár ezt már írtam párszor de most nagyon idevág: szerintem úgy F5.6 környékétől már hozza egy 70-200 F4L minőségét, csak kb. 160000-rel olcsóbb volt
(6900 Ft zsebpénz egy obiért, ennyiért még szart sem kapsz autófókuszosban nemhogy jót, egy szűrő kerül ennyibe). Nem mondom, kell vele vacakolni, hogy kihozd belőle a maximumot mert ami mozog arra erősen korlátozott a használhatósága, pláne a 400D ultrapici keresőjével. Blende F4-re, élességállítás, blende vissza oda ahol használni akarom aztán exponálás. És még így sem mindig sikerül jól belőni a fókuszt. De ha sikerül, akkor nagyon ott van. Amíg nem keresek vele (vagy mással) annyi pénzt, hogy valami L-es USM-re cseréljem, addig köszönöm jól megvagyok vele. Esetleg beruházok egy emulátoros M42 konverterre és akkor élességvisszajelzésem is lesz vele. Még úgy is messze vagyok az L-es AF obiktól pénzben, ráadásul csak egyszer kell megvenni.
Szintén erősen gondolkozom egy törőék csiszoltatáson a tükörbe. Csak még nagyon friss a gép, nem akarom 3 és fél hónaposan buherálni és bukni a garit, legalább közeledjünk a garanciaidő végéhez, hátha addig előjön valami rejtett hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM profi zoom-objektív
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest