Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én részemről baromira elégedett vagyok a fix 200-as Pentaconommal, bár ezt már írtam párszor de most nagyon idevág: szerintem úgy F5.6 környékétől már hozza egy 70-200 F4L minőségét, csak kb. 160000-rel olcsóbb volt
(6900 Ft zsebpénz egy obiért, ennyiért még szart sem kapsz autófókuszosban nemhogy jót, egy szűrő kerül ennyibe). Nem mondom, kell vele vacakolni, hogy kihozd belőle a maximumot mert ami mozog arra erősen korlátozott a használhatósága, pláne a 400D ultrapici keresőjével. Blende F4-re, élességállítás, blende vissza oda ahol használni akarom aztán exponálás. És még így sem mindig sikerül jól belőni a fókuszt. De ha sikerül, akkor nagyon ott van. Amíg nem keresek vele (vagy mással) annyi pénzt, hogy valami L-es USM-re cseréljem, addig köszönöm jól megvagyok vele. Esetleg beruházok egy emulátoros M42 konverterre és akkor élességvisszajelzésem is lesz vele. Még úgy is messze vagyok az L-es AF obiktól pénzben, ráadásul csak egyszer kell megvenni.
Szintén erősen gondolkozom egy törőék csiszoltatáson a tükörbe. Csak még nagyon friss a gép, nem akarom 3 és fél hónaposan buherálni és bukni a garit, legalább közeledjünk a garanciaidő végéhez, hátha addig előjön valami rejtett hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest