- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Tapasztalataim szerinte a Wayland csak Gnome-on működik jól, de ezek a hibák, hiányosságok persze ott is megmutatkoznak, mint pl. a fractional scaling hiánya, illetve a más alkalmazás képernyőjéhez való hozzáférhetetlenség, ami többek közt azt eredményezte, hogy Teamsben jó ideig nem lehetett asztalmegosztást indítani (tudtommal már javítva lett).
-
Petya XT
senior tag
Igazából nincs vele gond, de volt egy értesítés, az bizonytalanított el. Egyébként úgysem nyugszok, ki fogom próbálni.
Apropó X11, látom nálad is az van. Rosszul emlékszek, hogy nem olyan régen még a Manjaróban Wayland-et láttam? Mi van ezzel? Nem úgy volt, hogy kukázzák az X11-et, ilyen-olyan okokból? Most megnéztem, nálam is az van....
-
-
Ja így.
Meglátom, elég sok körmölnivaló lesz meg kopi-paste, egy utasítás így néz ki, egy adott értékhez állítja a fényerőt és a kontrasztot is,echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-9
sleep 1 ; echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x12 -w 90 dev:/dev/i2c-9
és ilyenből van 6 darab, nulla és teljes fényerő+kontraszt beállítása.
Mielőtt leharapjátok a fejem a jelszavam betételéért egy szkriptbe, nekem 100x egyszerűbb így mint hozzáadni a ddccontrolt a sudoers izével, amúgy nem vágom, egy szimpla fényerőállításhoz minek rendszergazdai jogosultság
Most kapcsoltam be a gépet, manjarot indítottam és most visszaállt i2c-9-re, a fene se érti a lelkivilágát -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest