Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ.
A monitor kikapcsolás-bekapcsolás, és ezután a hdmi hangkimenet eltűnésére esetleg valakinek valami tippje?
Ez biztosan nem Manjaro bug, az eddigi Mint18 és Mint 19 pontosan ugyanezt csinálta, megoldást nem találtam.
Vagyis Mint alatt valószínű mások is bajlódnak ezzel mert arra találtam egy a panelra tehető segédappot, [Indicator Sound Switcher] , arra kattintva megjelenik minden kimenet és ott a hdmi katt és helyreáll. Manjaro alatt nem hinném hogy működne.Az Opera böngészőm is minden Linux alatt kisképernyővel indít, 100 féle ajánlott állítgatást próbáltam, nem sikerül hogy teljes képernyővel induljon.
Mégegy, Manjaro Plasma KDE, Dolphin,
napok óta keresem hol lehet beállítani hogy 2 kattintás legyen a nyitás, ne 1.
Lehet béna vagyok, de se a KDE, sem a fájlkezelő, sem az egér beállításokba nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged