Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ.
A monitor kikapcsolás-bekapcsolás, és ezután a hdmi hangkimenet eltűnésére esetleg valakinek valami tippje?
Ez biztosan nem Manjaro bug, az eddigi Mint18 és Mint 19 pontosan ugyanezt csinálta, megoldást nem találtam.
Vagyis Mint alatt valószínű mások is bajlódnak ezzel mert arra találtam egy a panelra tehető segédappot, [Indicator Sound Switcher] , arra kattintva megjelenik minden kimenet és ott a hdmi katt és helyreáll. Manjaro alatt nem hinném hogy működne.Az Opera böngészőm is minden Linux alatt kisképernyővel indít, 100 féle ajánlott állítgatást próbáltam, nem sikerül hogy teljes képernyővel induljon.
Mégegy, Manjaro Plasma KDE, Dolphin,
napok óta keresem hol lehet beállítani hogy 2 kattintás legyen a nyitás, ne 1.
Lehet béna vagyok, de se a KDE, sem a fájlkezelő, sem az egér beállításokba nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest