- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16820480 #305 üzenetére
Sejtem miért nem nagyon terjednek ezek az egyéb AUR helperek. Persze lehet mondani, hogy nem kezdőknek való, de tegyük fel, hogy a kezdő szeretne feltenni egy Spotify appot, azt muszáj AUR-ból (vagy forgatja forrásból (ha van), ami megint nagyon baráti).
Szóval amit próbáltam feltenni pacaur és bauerbill az gpg hiba miatt nem megy fel, az aurutils igen, de gyakorlatilag nulla információt találtam arról, hogyan kellene használni, a man oldala elég szűkszavú, és lehet, hogy aki már könyékig benne van, annak ez nem gond, de én ebből nem tudom sajnos kihámozni.
Csak viszonyításként: yaourt esetén megnéztem a helpet és kb 5 perc után tudtam arra használni, amire szerettem volna (főleg mert eléggé hasonlít a pacman szintaxisra).Eddig sajnos nem volt sok sikerélmény ezzel a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest