Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk az utóbbi hetek-hónapok frissítései hoztak pár instabil csomagot nálam Manjaro alatt is, bár én KDE-t használok, és ezek inkább arra vonatkoznak. Legutóbb az asztal címke (ami a sarokban van az asztalon, nem tudom mi a hivatalos neve) döglött meg, és összeomlott a Plasma, amikor ráböktem. Előtte volt a networkmanager szerencsétlenkedés (ami még most is van időnként, de szerencsére nem gyakran). És még lehetne sorolni.
Alapvetően tetszik a Gnome, főleg így most a kiforottabb állapotában, de annyira megszoktam már a KDE-s cuccokat, nem csak a külsőségeket, hanem az appokat is, hogy nem akarózik váltani
-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest