Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Petya XT #1517 üzenetére
Nekem nincs érdekes módon jobb kattintás. Nem csinált rá semmi sem, de majd kipróbálom.
Bemenet egy van csak. Azt használja. Bár fura, hogy annak ellenére, hogy így jelezte, egy másik csevegőprogival tudtam telefonálni...Érdekes, most meg van jobb klikk.. Na, legalább ez...
De továbbra is azt mondja, hogy a Viber használja a mikrofont.
Profil van néhány a mikrofonnál, de az analóg sztereó duplex szerintem a jó választás.
Ellenben most nézem, hogy a Hangfelvételnél a viber: Record Stream megjelent. Szóval tényleg használja? Mire?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tenisz topic
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest