Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

Hanggal kapcsolatos tanácsot kérnék,
    mielőtt félreérthető lennék esetleg, az előzőekből tanulva, nem követelek, nem várom el hogy bárki is megoldja helyettem, csak szeretném tudni, egyáltalán kivitelezhető-e és ha igen, akkor hogyan.

A hangerőszabályzóba össze lehet valahogy kötni az összes használatba lévő csatornát, hogy a fő hangerő mindent vezéreljen fel-le?
    Vagyis pl. a mellékelt képen mindegyik egyszerre mozogjon ha a fő hangerőt állítom.

Az ok, ha elindul bármilyen lejátszásra képes alkalmazás, azt 100%-on teszi. Igaz hogy a fő szabályzó csak pl. 35%-on van és ezért halk, de sokszor használok egy külső DAC-ot ami ki van kötve egy elég komoly teljesítményú hanguccosra.
    Mivel a DAC-ot nem tudom szabályozni a hangerőpanelről mert nem reagál a csúszkára, ezért a megnyitott alkalmazások saját hangerőszabályzóját használom (SmPlayer, sb.)
    Viszont, ha ilyenkor rányitom a böngészőt és elfelejtem egy webes videoklip indítása előtt levenni az Opera böngésző hangerőt, vagy keresnek Viberen akkor leszakad a fejem mert 100% hangerővel indul.
    Ha nem lehet a csúszkákat összekötni, akkor esetleg nincs valami beállítás hogy a lejátszó appok ne 100 hanem pl. 20%-on induljanak?

Új hozzászólás Aktív témák