Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
2019-et írunk, a kínaiak épp most küldtek szondát a hold sötét oldalára, az okostelefonom hangparancsokra reagál, a t-online telefonos ügyfélszolgálatán egy AI robot megoldja a problémáid 50%-át, én meg elvárom hogy gui alól oldjam meg a problémáimat egy oprendszeren.
Kb. ennyi volt a szárnyaló mámor oka, nagyon jó a root felhasználó és nagyon okosan van megcsinálva, mindent megtaláltam 5 másodperc alatt vagy a jobb gombos menübe, vagy máshova klikkelve. Terminálba még most nyomnám le az utolsó entert, nem szeretem win alatt is mindig utáltam meg a néha szükséges regedites bűvészkedést is.
Ezzel a kifejezésemmel hogy megörültem egy jó szerszámnak (root) és örömmel használtam a fájlkezelőt a legnagyobb megelégedéssel, a Linux Manjarot és ezeknek a funkcióknak a megalkotóit dícsértem.
Problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest