- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jan herz #800 üzenetére
Alapszinten próbálom megismerni, és számomra tele van ellentmondással.
Eddig 3 disztrót próbáltam másfél év alatt. Mind a 3 teljesen más logikával, homlokegyenest más helyekre csatolta fel a háttérpartícióimat. Az MNT-be még véletlenül se csatolt egyik se soha semmit. Az nem a MOUNT rövidítése pedig? Sőt az Android, ami linux, abba 4.2-től egyáltalán minek a mnt mappa? Sose használja.
Akkor én vagyok tök, vagy..?Egy kérdés,
githubról, bárhonnan letöltök tömörített formában Manjarora való applikációkat, segítsen valaki, ezeket hogyan kell telepíteni?
Biztosan én vagyok béna, ha rákattintok csak mmegnyitja az arch, ha kicsomagolom, bármit próbálva vele nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest