Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jan herz
üzenetére
Alapszinten próbálom megismerni, és számomra tele van ellentmondással.
Eddig 3 disztrót próbáltam másfél év alatt. Mind a 3 teljesen más logikával, homlokegyenest más helyekre csatolta fel a háttérpartícióimat. Az MNT-be még véletlenül se csatolt egyik se soha semmit. Az nem a MOUNT rövidítése pedig? Sőt az Android, ami linux, abba 4.2-től egyáltalán minek a mnt mappa? Sose használja.
Akkor én vagyok tök, vagy..?Egy kérdés,
githubról, bárhonnan letöltök tömörített formában Manjarora való applikációkat, segítsen valaki, ezeket hogyan kell telepíteni?
Biztosan én vagyok béna, ha rákattintok csak mmegnyitja az arch, ha kicsomagolom, bármit próbálva vele nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bundle topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- ASUS routerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest