Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

miku84 tag Helló Mindenki, A következő a probléma (Plasma 5- öt használok): 
 Ha a qbittorrerrent be van állítva, h autostart- tal induljon és utána Firefox- szal megnyitok 1 torrentet, v. magnetet, akkor új qbittorrent -et nyit meg, nem pedig az eddigit. Ez több torrent esetén elég zavaró tud lenni.
 Nálatok is jelentkezik ez a probléma? Tudtok adni v.mi megoldási javaslatot?Már néztem githubon is, meg ezerfelé több beállítással is (pl, hogy tegye le tálcára bezárás esetén stb.) de akkor is előjön ez a hiba. Ahogy olvastam vmi gond van azzal, h a temp mappát használja, de nem adtak megoldást. Autostart Script- tel is indítottam, úgy kevesebbszer volt a hiba, ill. próbáltam "qbittorrent %u"- val is indítani, de nem javult meg. Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest