Új hozzászólás Aktív témák
-
miku84
tag
Helló Mindenki,
A következő a probléma (Plasma 5- öt használok):
Ha a qbittorrerrent be van állítva, h autostart- tal induljon és utána Firefox- szal megnyitok 1 torrentet, v. magnetet, akkor új qbittorrent -et nyit meg, nem pedig az eddigit. Ez több torrent esetén elég zavaró tud lenni.
Nálatok is jelentkezik ez a probléma? Tudtok adni v.mi megoldási javaslatot?Már néztem githubon is, meg ezerfelé több beállítással is (pl, hogy tegye le tálcára bezárás esetén stb.) de akkor is előjön ez a hiba. Ahogy olvastam vmi gond van azzal, h a temp mappát használja, de nem adtak megoldást. Autostart Script- tel is indítottam, úgy kevesebbszer volt a hiba, ill. próbáltam "qbittorrent %u"- val is indítani, de nem javult meg.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest