Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Ohh. Az akkor nem csak ott fog problémát okozni, előbb-utóbb begyűrűzik a Cinnamon,Mate stb. vonalra is. Lesz akkor a Mintnél is probléma, de hátha addig kitalálnak valamit. Mondjuk én Megát használok, de mintha rémlene valami cli-s megoldás erre.
Manjaro Cinnamon. Továbbra is erősen problémás(PGP kulcs hitelesség). Nem tudom, hogy mi lesz ezzel így. Viszont az amdgpu tökéletesen működik Manjaro(Wayland,X11) alatt, régebbi Polaris kártyával. Végre megszabadultam az Nvidia driver okozta nyűgöktől. Találtam egy tök jó kis programot, amdgpu-top. Nagyon korrektül és néz ki és informatív.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest