Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja most néztem meg jobban a képet, meg a hsz-ben a neve ott van:
A WebsSearches böngésző Hijacker szoftver eltávolítása
How to remove istart.webssearches.com (Firefox, IE, Chrome) - Youtube
-
törölt tag
Hát igen, előtte nem volt gond. Mondjuk most én is elkövettem duplán azt a hibát, hogy nem a How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware? nevezett honlapon található mbam-clean.exe-vel töröltem le múltkor sem meg most sem, újratelepítés előtt, de szerintem amúgyis lenne ezzel a verzióval ugyanígy gond.
(#461) tknof1871: utolsó pár hozzászólásban éppen erről beszélgetünk. Az új 2.0.3.1025-ös verzióval akadnak ilyen gondok.
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Hardcore café
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a figyelmezetése kicsit emlékeztet az Eset félére