Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Magyar nyelvű Windows Vista Home Premiumot használok, Magyar a billentyűkiosztás is annak ellenére, hogy maga a billentyűzetem (G15) Angol, de a helyi menübe Anglol nyelven jelenik meg.

-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elvileg a magyar az alapértelmezett nálam, bár nekem ilyen multis telepítőm van a géphez (~20 nyelv) és a telepítés legelején kell kiválaszthatom, hogy milyen nyelven szeretném telepíteni a rendszert.
--------
Majd lepucolom a gépről (MBAM) és újratelepítem. Ha utána is angol marad akkor üsse kő úgy marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest