Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
Leszedtem majd újra feltettem. A free-vel kezdtem, majd rögtön a telepítés után fel is frissítette magát az újabb verzióra. Miután ez megtörtént, beírtam az ID és a KEY adatokat és íme...

Viszont a Licenc adatoknál még mindig teljesen más kulcs szerepel mint az enyém és amit én megadtam.
Ez meg miért van így fogalmam nincsen, de így marad ha ezzel is PRO verzióm van. Évekig mindig ez a kulcs volt és ez is volt látható meg exportálva/importálva is. Most viszont már ilyen lehetőséget sem találok a programban. Kivették volna belőle?

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Path of Exile 2
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest