Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watson25
tag
Sziasztok! Adott egy Poco F3 xiaomi EU 14.0. 8.0 rommal nyitott bootloaderrel. A legutolsó xiaomi EU module van feltéve (0816).A Google play áruházba az integritás ellenőrzésénél ezt az üzenetet kapom: Error: -17: Integrity API error (-17): There is a transient error on the calling device.
Retry with an exponential backoff
A mc donalds alkalmazás pl már nem is működik -
F34R
nagyúr
Meglett, TWRP-re csereltem a LineageOS revovery-jet, majd az eredeti boot.img-et amit a ROM-zipbol szedtem ki patcheltettem Magisk-al, majd siman flasheltem ahogy mondtad TWRP-ben. Viszont az API checker ezt tolja. MindGaps van fent.
revolut mar tovabb ment, arcfelismero megvolt, viszont a szemelyi ID-t nem birta 100% van orok loopban
-
crok
Topikgazda
A Miatoll nem egy ördöglakat ám (nekem is van egy joyeuse (Note 9 Pro)).. nem kell semmilyen payload dumper meg semmi vacakolás, azt a zip-et feldolgozza a Magisk, kiköpi a patkolt boot.img-t amit fel is tehetsz TWRP-vel vagy OrangeFox-al.
Keresd meg azt a build-et ami rajta van vagy eleve frissítsd a legújabbra és akkor eleve meglesz a zip de amúgy ha a legrissebbre mennél akkor itt van és ott vannak külön az image-ek is, akkor már mehet neki egyből a boot.img.
Az említett archive-ban is vannak régebbi build-ek ha mindenképp a régin maradnál és szerencséd van mert ott van a zip.. -
xabolcs
őstag
Tegyel probat a LineageOS Build Archive-nal! Bar ott csak a zip-eket talalod, azok pedig tovabbi munkat igenyelhetnek.
-
F34R
nagyúr
Uhhh sracok a boot.img es init_boot.img-et honnan tudom megszerezni? egy regebbi verzioju 20-as Lineageos (A13) van fent, es mar nem talalom ezt a release-t.
Tudom hogy az uj verziokhoz kulon is kipakoljak ezeket a fajlokat nem csak magat a ROM-ot. -
crok
Topikgazda
A PIF-ben levő keybox-ot visszavonta a Google - akinél volt is most Strong Integrity ezzel a keybox-al az számíthat a buktára. Úgy rémlik a TrickyStore-ban is ez volt meg a custom ROM-okban is ez volt.
-
crok
Topikgazda
-
nimmrody
tag
OTA frissítések után, majd a root ismételt helyreállítását követően, ha rajtam kívül másnak is hibaüzenetet írt volna ki a Magisk a YouTube ReVanced kiegészítő telepítésénél, itt egy rövid leírás arról, hogyan küszöbölhető ki a probléma. Sajnos a OnePlus 11 és 12 esetében is beleszaladtam ebbe a hibába.
A hiba oka az volt, hogy nem volt teljesen törlődve a youtube a rendszerből de ezzel a módszerrel ez orvosolható.
- Letöltöd a terminál emulátor magisk kiegészítőt innen.
- Telepíted magiskben.
- Újraindítás
- Indítod a terminál emulátort.
- Írdd be a 'su' szót,
- Írdd be a 'debloat' szót,
- Írdd be: '4' (System Product App),
- Írdd be a Youtube számát az alkalmazáslistába
- Írdd be hogy 'y' vagy 'a'll,Ezzel törölted a youtubeot az androidbol teljesen.
- Újraindítás,
- Telepítsd a Revanced-Youtube-modult magiskben.
- ÖrülP.S. : Ne felejtsd el a zygisk-detach appban a végén bejelölni a youtube appot, hogy elkerüld a Youtube frissítéseket a Google Play-ben.
-
user26
senior tag
Üdv!
@crok emberi nyelven miért is érdekes a TrickyStore dolog? PIF mellett a strongra jó, vagy ez más miatt érdekes? -
mobilizmo
addikt
Ezt nem tudtam. De jó tudni és köszönöm az infót.
Más, korábban írtam a DÁP-ról, hogy kíváncsi vagyok mi lesz.
Ma beregisztráltam és működik. Bár most elsőre hirtelen azt mondta, hogy nem felel meg a készülék biztonsági szintje (korábban ilyet sose mondott, pedig pont egybeesett az app telepítése a Google újdonsült b@szakodási időszakával), de ekkor még nem telepítettem fel az PIF buildet és nem néztem a dev. integrityt (mert nem találom a GPlay-ben, pedig korábban már jó sokszor használtam). Az új PIF build telepítése után viszont simán jó volt neki minden. -
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #6014 üzenetére
Plusz az megvan hogy a Poco F3-ra chiteroman-nak (a PlayIntegrityFix fejlesztőjének) volt saját unofficial LineageOS build-je de a bejelentés után 3 nappal dobta mert szétszemetelték idióta kérésekel és eleve tőle származik a crDroid-ban levő fix?
Azért jó a crDroid most
Remélhetőleg az EvolutionX is átveszi és utána a többi népszerű ROM is.
-
mobilizmo
addikt
Mostanában a crDroid nagyon jó (én azt használom POCO F3-on), igazából az is LineageOS alapú, de a fejlesztése nagyon aktív, gyorsan beépítik a Google változtatásaira a lehetséges megoldásokat új buildekbe. Szóval az a kérdés milyen telefonról beszélünk, van-e hozzá pl. crDroid.
-
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix update: v17.5 (refaktor es uj fingerprint):
{
"TYPE": "user",
"TAGS": "release-keys",
"ID": "AP31.240617.015",
"BRAND": "google",
"DEVICE": "komodo",
"FINGERPRINT": "google/komodo_beta/komodo:15/AP31.240617.015/12207491:user/release-keys",
"MANUFACTURER": "Google",
"MODEL": "Pixel 9 Pro XL",
"PRODUCT": "komodo_beta",
"INCREMENTAL": "12207491",
"RELEASE": "15",
"SECURITY_PATCH": "2024-08-05",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": 26,
"spoofProvider": true,
"spoofProps": true,
"spoofSignature": false,
"DEBUG": false
}
PS: IMHOHa nincs eltorve a device integrity akkor nem szukseges a frissites.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #6008 üzenetére
Minden marad hisz' a package ID nem valtozik.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #6006 üzenetére
Mindkettot kapcsold ki. Se a beepitett Zygisk se az Enforce nem kell altalaban. De ez amugy a ROM-tol is fugg (Xiaomi.EU-nal pl. elkepzelheto hogy nem fog kelleni de manapsag mar a Shamiko meg a Zygisk Assistant miatt az Enforce sose kell mert labon lovod vele).
Ha a DenyList-re akarsz tenni valamit akkor addig a beepitett Zygisk gombot kapcsold be, DenyList-re tedd ami kell aztan Zygisk gomb ki. Bekapcsolaskor majd rinyal hogy restart de NE. Vagy hozzaadod parancssorbol.. -
-
crok
Topikgazda
Ja, volt egy jo fel oram.. A topikban levo "cinkes" alkalmazasok mindegyiket sikerult inditani Magisk Canary && rejtett Magisk alkalmazas && DenyList-re tett "cinkes" alkalmazasok && kikapcsolt Enforce DenyList && kikapcsolt beepitett Zygisk && PlayIntegrityFix modul && ZygiskNext modul && Shamiko modul && Zygisk Assistant modul && Tricky Store modul kombinacioval. A Tricky Store elhagyhato volt (a Zygisk Assistant is de azon nem mentem vegig minden alkalmazason), az osm0sis PIF (megfelelo pif.json-el) ugyanugy jo, egyedul az OTP miatt kellett fagyasztani a rejtett Magisk almalmazast. A keszulekeken custom ROM volt (Xiaomi.EU, alairt Lineage meg ArrowOS (Android 14 es 13)). Annyi, hogy a Xiaomi.EU meg mindig megakasztja a TVGO-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest