- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
mlinus
őstag
A flip a telekom hálózatát használja. Ha külföldi szervereken játszol, akkor érdemes tudnod, hogy bizonyos irányokba nagyon le van terhelve a telekom által használt peering, erről a telekom fórumon már egy ideje sokan panaszkodnak [link]
Ha magyar szervereken is ilyen magas a ping akkor nem szóltam. - Akkor lehet valami helyi probléma lesz.
-
Krisz7174
újonc
Üdv! Flipnél vagyok előfizető. A modem jelszint érték pontosan mit jelent? Ha az erősségére gondolsz, akkor az kiváló.
-
Krisz7174
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged