- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Azon az mc-n ahol van a mozgás ott csinálsz egy üres kulcsképkockát (F7) oda ahol meg szeretnéd állítani a mozit, aztán az Action palettán beírod, hogy:
stop();
Ha ehhez a képkockához ér a lejátszófej akkor meg fogja állítani a mozit.
Remélem érthetően írtam le.
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
Az MX 2004-el az a baj, hogy az Action Script-eket manuálisan kell beírni. Anélkül meg mit sem ér a Flash. A korábbi változatokkal könnyebb tanulni + a Script-ek egy gombnyomással megíródnak. Nem kell ismerni hozzá. Én az egyszerű interfész készítése segédlettel kezdtem el mindent. Onnan el lehet indulni. Később vettem könyvet is hozzá de az swf-en tanultam a nagyobb részt. Ott valahogy nekem egyszerűbbnek tűnt. Szóval azért nem olyan vészes és később ki fog tisztulni.
-
Certee
senior tag
Úgy látom mióta sikerült a reg mindenkinek az swf-en azóta ez a topic meghalt.
-
Certee
senior tag
Akkor a frame-t nem mondom. Az fla a szerkeszthető formátuma a Flash-nek, az swf pedig ennek az fla-nak a publikált változata, azt nem lehet szerkeszteni, csak használni
Tömören ennyi.
exe-be mentés: File >>> Publish Settings >>> Windows Projector (.exe) jelöld ki és kattints a Publish gombra. Ahova az fla-t mentetted ott lesz mellette az exe formátum is.
Actinoscript-nél nincs jelentősége de talán átláthatóbb ha hagysz közte helyet.
Remélem mindenre válaszoltam. -
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Nos addig amig nem jön meg itt van az a segédlet amit ajánlottam. Leszedtem, hogy addig is meg tudd nézni. Bővebben: link
-
Certee
senior tag
Nos! A Flash ugyanúgy működiik mint a html, ha méret letöltésről van szó. Tehát, ha egy 800*400-as hátteret akarsz jpg-ként berakni akkor az ugyanakkora idő és méret letöltés szempontjából. A Flash előnye, hogy tudsz benne rajzolni is és akkor egy vektorgrafikus hátteret készíthetsz. Így jelentősen kisebb lesz a mérete mintha jpg-t raksz be. Ha nagy képeket raksz be akkor hosszó lesz az előtöltés ideje, ezért inkább rajzolgass, mert azzal letöltési időt és méretet spórolsz. Az a link amit adtál azon csak rajzolt háttér van. Ezért töltődik le gyorsan.
A cd-re mért van szükséged html-re? Flash-ben mindent meg tudsz csinálni.
Ha exe-t csinálsz akkor nem függ progitól a lejátszása. CD-re így érdemes. -
Certee
senior tag
Ezt a kérdést nem teljesen értem de ha leírod pontosan akkor megpróbálom elmagyarázni. Ha cd-re akarod tenni a fénykép albumot amit Flash-el csináltál akkor ne swf-be mentsd el, hanem exe-be és akkor egyben lesz minden. Elég az exe-t elindítani és megy minden mint a karikacsapás.
Szerk: Az adataimnál megtalálod a weboldalamat. Abban van egy képgaléria. Ha olyat szeretnél abban tudok segíteni.
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
A reg azért jó mert akkor hozzáférsz a segédletekhez. Nem csak olvasgatni lehet, hanem az fla-kat is le lehet tölteni. Ez nagyon nagy segítség. Főleg ha most kezded. A segédleteket folyamatosan bővítik. Mindíg lehet találni benne valami új és érdekes dolgot Szigor pedig nincs.
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Azért ne felejtsük ki a legjobb Magyar Flash prtált se: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobilinternet
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged