Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsiii
tag
Hello mindenkinek,
kezdő kérdésem:
adott egy flash animáció, 750x350px, transparent backgrounddal, mögötte egy ugyanakkora jpg kép, a weboldalon tehát a kép előtt megy az animáció. Mivel kezdő vagyok, úgy oldottam meg, hogy a kép előtt van egy layer, abban van a flash movie.
Igen ám, de ha pl. megnyitom IE.ben a kedvenceket, tehát változik az asztal nagysága, a kép és a flash movie elcsúsznak egymásról, elromlik az egész.
Kérdésem:
1. lehet-e és ha igen hogy, beszúrni egy képet a flash animációba háttérnek? (így tök mindegy lenne miekkora az asztal, együtt mozognának)
2. ha az előbbi nem lehetséges, vagy nem a jó megoldás, hogy tudom dreamweaverben a képet és a flash movie-t ''összeragasztani''?
Köszi a válaszokat előre is, és ha bármi egyéb megoldás létezik a problémára, ne kíméljetek.
üdv
Bazsiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- SzoftverPremium.hu
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest