Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Intentekkel kapcsolatban szívesen olvasnék magyarul anyagot, ha csak be van linkelve az is jó. Van most is macrom amit intentel oldok meg, de nagyon sokat szenvedtem vele, jó lenne röviden olvasni a lényegről az összefoglalóban, szerintem el fér a végén mélyvíz, vagy valami hasonló néven.
-
Somatom
veterán
Ezeket szükségesnek tartod részletezni az összefoglalóban? Sztem nem kéne, mert aki nem vágja, hogy ezek mire valók, azokat először az alkalmazások és az OS kommunikációjának alapjaival, valamint a Linux shellparancsokkal kellene megismertetni. Ez önmagában sokkal nagyobb terjedelmű lenne, mint a Macrodroid összes többi funkciójának részletes ismertetése. Viszont, mindkettőre jó tananyagokat lehet találni a neten. Sztem elég lenne ezekből egy-kettőt belinkelni. Az intentekkel egy neten talált szakdolgozatból ismerkedtem meg. Ezt majd megkeresem, átküldöm neked, és döntsd el Te, hogy érdemes lenne-e belemélyedni a Macrodroid összefoglalójában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy