Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Elkiabáltam. Ma is jelzett a tegnapi születésnapra. Az a gyanúm, hogy ez összefügg a macrodroid hibás egész napos eseménykezelésével, amiről már korábban írtam. Van egy olyan makróm is, ami különböző naptáreseményeknél különböző hátteret tesz ki. A konkrét időpontban kezdődő eseményeket jól kezeli. Tehát, ha 18-20 óráig autóverseny van, akkor 18 órakor vált az adott háttérképre és 20 órakor visszaáll az eredeti. Egész napos eseménynél viszont éjfél helyett 02:00 órakor vált és a következő nap hajnali kettőkor áll vissza az eredeti háttérkép (természetesen a naptár alkalmazásokban 0-24 óráig jelzi az eseményt).
Gondolom itt is az lehet, hogy szerinte még ma reggel kettőig tartott a születésnap esemény. De majd kiderül. Ha holnap már nem jelzi a tegnapi születésnapot, akkor ez a gond, ha holnap is megjelenik az értesítés akkor elszúrtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Oldman2