Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A telóm egy Galaxy S10e, rootolt, egy gyári alapú ( Android 12, OneUI 4.1 ) custom rom fut rajta.
Nemrég kezdtem "makrózni" (az alap dolgokat a Bixby rutinokban is be lehet állítani, de a MD Pro sokkal részletesebb beállításokat is enged). Csak hát ehhez nem ártana jobban érteni
Két makróval nem boldogulok sehogy sem, az egyiknél valószínűleg én vagyok béna, a másiknál meg talán a teló nem teszi lehetővé.
Azt nem tudom megoldani, hogy hívás közben automatikusan bekapcsoljon a kihangosítás, ha elveszem a fülemtől a telót. Ez már a sokadik konfig, ( de még egyik sem működött ):
A másik az AoD. Én szeretem, ha mindig mutatja az időt, értesítést, stb., de azt nem tudom, miért nem kapcsol ki teljesen, ha zsebben vagy tokba téve a táskában van. Anno az S7 magától is tudta ezt, a mostani már a harmadik S10e-m, de egyik se...
Próbáltam makrót csinálni ehhez, de nem sikerült. Megpróbáltam a fényérzékelővel ( ha egy bizonyos szint alá esik a lux -> Aod ki ), megpróbáltam közelségérzékelővel ( Közel -> Aod ki ), de egyikkel sem sikerült ( ezekről nem tudok képet feltölteni, már töröltem őket ) . Hely alapon ki lehet kapcsolni ( pl. Munkahelyre érkezés -> Ki ), meg wifi alapon is ( ha lecsatlakozik az otthoni wifiről -> Ki ), de a zsebmód sehogy sem sikerült. Lehet, hogy ehhez is én vagyok béna, de az is elképzelhető, hogy kikapcsolt kijelzőnél a közelségérzékelő és a fényérzékelő elmennek aludni. Persze ennek ellentmond, hogy az Aod fénye a környezeti fénynek megfelelően változik, szóval passz...Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy a MD-nak minden létező engedélyt megadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Starlink
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2