Hirdetés
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
A winyó panel nem ment, mert azon is épp az elektronika volt halott, de azóta sikerült szereznem egy másikat, és azzal ok a dolog. Nem szoktam rossz cucokkal foglalkozni, inkább csak lom itthon. Ha meg többet ért volna a V5, hát lehet, de számomra használhatatlan volt.
Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.
Banshee kari : Mighty banshee 16mb sgram , v1.0 Ez van a karira írva. Legutóljára mikor gépben volt (ami nem ma volt
) a gép ment vele, drivert fel lehetett tenni, de felbontást, és színmélységet már nem tudtam rajta állítani. 800x600 256 vagy 16 színt még ki lehetett belőle csikarni, de semmi többet. Hol tudunk találkozni? Pénteken leszek Bp-n, de csak Keleti, vagy Hősök tere felé, mert Sz. fürdőbe megyek néhány ismerőssel. Vagy jövő hét kedd?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy sikerült vmit kezdeni vele? Azért érdekel, mert amikor 3 éve megvettem, kipróbáltam ahol vettem, ott ment, aztán útközben volt egy barlangtúra, ahol pihent egyet a szekrényben, viszont a gépemben mire hzaértem, már nem akart menni!
Lehet, hogy csak vmi kis hibája van/volt, mert nem történt vele semmi más.