- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
Nah en mostmar telleg lepek...ahogy raersz csorogj ram...azt megbeszelunk egy talit vhol nyugati korul...az sztem mindkettonknek OK!
-
g4dg3t
senior tag
Most lepek...innentol csak telefon!
-
vsz
tag
mail úton
-
vsz
tag
ja, még annyit, hogy a Transmac-nek a nem regisztrált verziója kicsit le van korlátozva: úgy emlékszem 1,5 megánál nagyobb fájlokat nem ír át + vmi menniségi korlát is van benne. viszont olyan lemezeket ''fordíttattam'' le vele, amit a pc nem is látott, mert nem iso-nak volt írva, hanem csak mac-esnek.
-
vsz
tag
hello, nekem legutoljára a Transmac nevű program segített hasonló problémámon. még azt is megcsinálja, hogyha nincs kiterjesztése a fájlnak akkor utána biggyeszti. (nem kellett találgatni, hogy a nagyokos német operátor a képet tiff-ben vagy eps-ben, vagy jpg-ben írta ki).
egyébként léteznek még Macopener (régebben használtam) és Macnames (nem nagyon tetszett valamiért) nevű programok is hasonló célra. -
salazol
őstag
-
rii
nagyúr
ööö ... ok király .... érdekel ... gondolom pannon-al is jól muzsikál ....
neked jó szted a ma 18h? én a nyugatinál dolgozom , Raoul Wallengberg ... és a kék mertóval mozognék a megadott helyre ... de lehet hogy csak a nyugatiig tudok kirohanni .. még nem tom ...
te merre vagy 18h körül...? -
g4dg3t
senior tag
No itt is vagyok...szep topic :))
-
rii
nagyúr
várom g4dg3t -t (: 6150 ügyben
-
rii
nagyúr
... vagy valami ilyesmi ....
mert a machintos megnegedi a /, meg a * karaktereket (de hogy minek?), és 20-30 db mac-es CD-t kell felmásolnoim magamnak, és kellene egy olyan progi, ami bejárja a már felmásolt huszon-valahány gigát, és kiszedi a nem kívánatos karaktereket ...
le lehet tölteni ilyen progit valahonnan?
Elöre is köszönö minden segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest