Hirdetés
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoltan70
tag
válasz
kushwavez #36009 üzenetére
Kipróbáltam mindenhogy (illetve az utolsót nem, mert nem találtam a Clover v5123.1-t), de nem akar menni. Szerintem ez a pure Mac os így nem megy fel. A hackintoshzoneosba biztos, hogy bele van nyúlva azért megy azzal.
Ez egy server gép alapból, alaplap is gyári dell, talán ezért se megy.
Nem baj, próbálkoztam -
szoltan70
tag
Nem akar így sem. Annyi a különbség, hogy most nem áll meg a végén, hanem újra bootol. Mindegy, elengedem ezt a történetet. Annyira nem létkérdés csak kíváncsi lettem volna hogy muzsikál Big Sur alatt. Köszönöm még egyszer a segítsége!
Annyi még, hogy ami most van rajta Catalina nem tud frissülni. Elindul ugyan, de valami nem jó neki. Amúgy megy szépen, szeretem. Viszont ha a telepítőjével megcsinálnám ugyan ezt az EFI partíciót az működhet? Vagy ahhoz más beállítások kellenek? Ez valami hackintoshzone-os valami.
-
szoltan70
tag
Én lennék megint
Van egy ilyen gépem, amin jelenleg egy Catalina fut. Kb. fél éve tettem fel valamilyen youtube videó alapján.
Dell Poweredge T20
- CPU: G3220 @ 3.00 GHz
- RAM: 1x8 és 1x4 GB 133 MHz
- GPU: Intel (kikapcsolva) & GIGABYTE PCI-EX16X NVIDIA GT 730 2GB DDR5
- SSD: Samsung 860 EVO 250 GB (teljesen szűz)
- Clover v5131
- Telepítés Összefoglaló alapjánAz összefoglaló alapján megcsináltam a pendrive-ot de sajnos hibára fut.
Alkalmas-e egyáltalán ez a gép a Big Sur telepítésére?
Most látom, a kép elég életlen de talán kivehető
-
szoltan70
tag
Ohh, harmadszorra sikerült. Nem tudom, mi baja lehetett.
-
szoltan70
tag
Sziasztok,
Szeretném letölteni a Big Surt, hogy feltehessem egy gépre. Van egy m1-es macbookom de letöltés után egyből telepíteni is szeretné és hibára fut. Gondolom, mert már ez van rajta. Alkalmazások mappában nem látom. Ilyenkor egyből törli is? Vagy van más mód, hogy csak letöltse?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest