Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz ko9 #7868 üzenetére

Ezt a Hazaard boot-os lemezcserét még kipróbálom, erre még nem gondoltam, csak az a baj, hogy legkorábban holnap reggel 6 körül tudom kipróbálni, mivel ma reggel eljöttem melóba ami 24 órás.
    Egyébként amit linkeltem módszert, ott találtam linket az Andy's boot lemezhez, amit kimondottan P8P67-es laphoz szegelt valaki, és az sem ismeri fel a retail lemezeim. Már ott tartok, hogy egyszerűen hibásak a lemezek, amiket egyébként a kalózöbölben találtam. Legtöbb megvan ISO és DMG formátumban is. A DMG-t a Transmac-el az ISO-t egy sima író programmal írtam ki. Hozzáteszem a Transmac éppen 4 lemezem tett tönkre, ami úgy sikerült neki, hogy elkezdte a dmg-t kitömöríteni valahová, majd megkezdte az írást, vagyis belekarcolt a lemezbe néhány csíkot, majd közölte, hogy a lemez nem üres.

Ezt a VMware alól kiírást is szívesen kipróbálnám. Tegnap próbáltam egyébként a Transmac azt a funkcióját, hogy a pendrive formázása lemezképpel. A sima formázás még ment is, de a lemezképes formázásnál 4 óra alatt kb 20%-ig jutott a folyamatjelző, úgyhogy azt feladtam.

De ezt a VMware alóli telepítőlemez készítést holnap tényleg jó lenne kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák