Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
kushwavez #33841 üzenetére
Én nem rég váltottam, Asus z170m Plus és i5-6500-ról Gigabyte z390m és i5-9600k-ra.
Az eddigi legkönnyebb installom volt, igaz, azért részletesen utána jártam mindennek (open core a jövő, bár a clover configurator azért még hasznos).Ha már lapot kell választani és viszonylag kezdő vagy, akkor igazából mindegy, hogy Asus vagy Gigabyte, a z370-es széria ajánlottabb (nvram miatt, bár a 390-esen is működik az emulált - végre van működő imessage meg facetime
- ezelőtt sose sikerült működésre bírni nekem
).
A hangot meg rég megoldottam egy aktív stúdió monitor párral (Alesis M1Active 520 USB), bedugom és megy. Régen elég szívás volt jól (hangos és recsegés mentes) működő audio kextet találni. Bár most megy minden alaplapi portom, de csak teszteltem.Egy szó, mint száz:
Ha Hackintosh kell akkor pénztárca - google - vásárlás - (egy kis szívás mire telepíti az ember a macOS-t) - öröm és bódottág.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest