- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifi
csendes tag
válasz
weinmaker #23405 üzenetére
Én most maverickssel használom. Annyi a lényeg, hogy töltsd le a Clover v2k_r2464-et, futtasd a .pkg fájlt, a hozzászolásban, ahol leírom a telepítés menetét, leírtam melyik füleket pipáld be. Ezután sikeresen le kell fusson a telepítő. A telepítés helye természetesen az legyen, ahol a mavericks is van.
Hogy a privátodra is válaszoljak egyben: Létre fog jönni a mavericks particiódra egy EFI mappa, ezen belül a CLOVER mappában van egy config.plist, ezt írd felül azzal, amit linkeltem, ha jól sejtem 6470M-ed van, azzal szinte biztos, hogy mennie kell. Hogy miket telepített az az installer nem tudom. Én teljesen tiszta mavericksen csináltam ezt. Valószínűleg valamilyen kext csomagokat telepítgetett, esetleg bezavarhatnak, de nem hiszem, legalábbis a videókártyás dologba. Ha sehogy se jön össze így, akkor javaslom, hogy kezd előről. Nekem időspórolás céljából az volt a taktikám, hogy egy 8GB-os pendriveon mindig volt egy Mavericks telepítő chamelon bootloaderrel. Így ha tök meghalt a rendszer valami rossz lépéstől, akkor csak újradobtam fél óra alatt és kezdhettem teljesen tiszta lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest