- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- PLC programozás
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
És mit szóltok/gondoltok ezekről az alternatívákról?
1. gparteddal leformáznám hfs+-ra a fennmaradó részt és a disk utilityban csak a naplózást engedélyezném. Utána telepíteném rá a macet.
Ebben az esetben 3 nem működő rész lenne:
- ethernet: van rá megoldás (gyári 10.6 driver és működik vele, próbáltam)
- hang: alc662 -szerintem találok rá megoldást, bár eddig nálam nem működő kexteket találtam (látta a kártyán, menüsorban ikon is megjelent, de hang nem volt)
- wifi: ebben gondban leszek, de ez a legfontosabb, hogy menjen (33m2 lakásban a másik szobába vezetett kábel nem néz ki jól és hosszú távon sem praktikus) egy Airlive WN-5000PCI kártyáól van szó. Erre kellene nekem működő wifi kext.2. virtuális gépként lehet-e futtatni az ml-t? Bárhogy? Igazából egy-ként nem túl erőteljes program miatt kellene. Így a win is megmaradna, de lenne egy macem (amit teljes képernyőn futtatva akár olyan lenne, mintha azt használnám)
Gondolom ebben az esetben minden "hardver" működne.
(A win megtartása fontos...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox Series X|S
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest