-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Köszi a választ. A wifi adapterem Atheros AR9285. Itt talátam hozzá kext-eket. Egy működik, látja a routert csatlakozik is de nem működik. Lehet valamit a routeren kell reszelnem. Igen, mint írtam a chameleont wizardot feltettem, a bootbenüből csak a win 7-t indítja el, mac os az fagy. Valami kernel panic dolog ha jól olvastam le de linkelek majd képet. Igazából nagyon kezdő vagyok így még az alapbeállítások is gondot okoznak. Szívesen elfogadok minden tippet, beállítást. Olyan kérdésem lenne még, hogy lion alól tudok boot illetve telepítő pendrive-ot létrehozni. Nagyon idegesítő ez a dvd zúgás és lassú is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest