Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Köszi a választ. A wifi adapterem Atheros AR9285. Itt talátam hozzá kext-eket. Egy működik, látja a routert csatlakozik is de nem működik. Lehet valamit a routeren kell reszelnem. Igen, mint írtam a chameleont wizardot feltettem, a bootbenüből csak a win 7-t indítja el, mac os az fagy. Valami kernel panic dolog ha jól olvastam le de linkelek majd képet. Igazából nagyon kezdő vagyok így még az alapbeállítások is gondot okoznak. Szívesen elfogadok minden tippet, beállítást. Olyan kérdésem lenne még, hogy lion alól tudok boot illetve telepítő pendrive-ot létrehozni. Nagyon idegesítő ez a dvd zúgás és lassú is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tudna valaki ebben segíteni, hogy zökkenőmentesen menjen a dolog vagy ez lehetetlen? Köszönöm!
tlac