Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LelkesAmatőr
újonc
Kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben.
Minden baj azzal kezdődött, hogy ajándékba kaptunk egy használt, de szép állapotú M-Tech aTab 9.7 IPS tabletet. (Illetve a baj ott kezdődött, hogy hozzányúltam
)Eredetileg 4.0.4-es android volt rajta, de ezt egy szerencsétlen ötlettől vezérelve megpróbáltam a Concorde 9.7 IPS Plus-hoz készült firmware-rel 4.1.1-re felupgradelni. Hát nem jött össze.

Hosszas keresgélés és rengeteg firmware le- és feltöltése után sikerült egy félig-meddig használható firmware-t letöltenem a rockchipfirmware.com oldalról.
Most egy Cube U19GT-W-hez való 4.1.1-es android van a tableten, amivel elindul, de néhány "apróság" nem működik rajta.
Ilyen apróságok:
- a hangerő fel gomb nem működik,
- bekapcsolni csak a sokadik próbálkozásra lehet (ill. ha a töltő be van dugva),
- a kamerákat nem érzékeli,
- nem érzékeli ha elforgatom a tabletet,
- és a hangszórójából csak akkor jön elő hang, ha a fülhallgató csatlakozójába be van dugva egy jack dugó.Más firmware-ket is próbáltam (pl. PIPO, Ployer és más kínai gyártmányok) de azok ha el is indultak, az érintőképernyő nem működött. (Ha egeret dugtam rá akkor az egérrel lehetett vezérelni, de hát ez nem volt megoldás.)
Azt szeretném kérni Tőletek, hogy aki tud, küldjön már egy erre a tabletre való firmware-t. Az sem baj ha 4.0.4-es (azaz az eredeti) de ha ennél újabb lenne azt is örömmel fogadnám, csak működjön.

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)