- Dell notebook topic
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #101 üzenetére
Gyárts íjászokat, add meg nekik a tüzes nyilat! Nem árt emellé még egy 1-2 squad gyalogság sem, illetve némi lovasság, ha nem tudsz rohírokat idézni!Katapulttornyokkal építsd körbe a várfalat és pótold, amit kilőnek! A főkapunál fognak főleg jönni, így annak a két oldalára állítsd az íjászokat Gandalf és Faramír társaságában, mögéjük meg kutakat telepíts! a várkaput tartsd zárva, amíg meg nem jelenik a nagy faltörő genyó. Akkor nyisd ki és a gyalogsággal veresd szét, amíg felülről löveted! Minden más elintézhető megfelelően képzett íjászokkal könnyedén. A nazgulokra vigyázz! Íjászokat nem bírják, de a többiből aprófát csinálnak. Mondjuk én a sasokkal verettem le a többségüket.
Ha megjöttek a rohírok, akkor már nyeregben vagy. (4 10-es szintű rohír lándzsás lovasom volt + az apró + 3db 6-8. szintű rohír íjász-parasztkatona egység) Kicsit később a térkép bal felső oldalán feltűnik Aragorn is a srácokkal.... -
Gleatcher
aktív tag
válasz
GeNeRaL_XT #84 üzenetére
Háát, jó lett volna ha nem hal meg
Az entek nem könnyű, elsőnek menj É-ra, ott gyilkolj le mindent, ekkor kapsz pár entet+zsét, ebből gyárts pár entet és aztán szummonálj lovasokat meg mindent, azokkal menj neki az orkoknak+entek induljanak el a gáthoz. Kis szerencsével elősre sikerül
Fontos, hogy a lovasok felaprítsák a gát előtti IJÁSZokat, a dárdásakat túl kell élni, de az entek megoldják addigra. Fontos hogy a tüzes nyilasok haljanak meg... -
Wildmage
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #84 üzenetére
Amúgy meg annyi a dolog, hogy a két bányát rombold le, gyűjtsd be a kincset, gyárts annyi entet, amennyit csak tudsz! Aztán minél közelebb a gáthoz törd át a falat, pár entet utasíts tisztogatásra az orkok között, a többi meg kezdjen el köveket hajigálni a gát felé!
-
Wildmage
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #84 üzenetére
A pocsolyákban eloltják magukat...
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
GeNeRaL_XT #80 üzenetére
De megmentettted őt nem???
Akkor azé' segített neked...
De nemcsak itt lehet átírni a könyv/film történetét... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
GeNeRaL_XT #80 üzenetére
Elf íjászok Rulez!
Főleg legoval megtámogatva. -
Gleatcher
aktív tag
válasz
GeNeRaL_XT #77 üzenetére
Én is csak azt tudnám mondani amit a többiek, de én nem tudtam leszedni a létrákat, hanem katonákkal és ''teleportált'' lovasokkal irtottam a várfal alatt, illetve a hősök egyfojtában (
) a harc kellős közepén voltak.
Aragorn, Gimli és Legolas osztotta az észt ott és kibírták, hála a heal-spellnek és Aragorn hero healjének...Az elején sok nyilas kell, és egyfolytában gyártani az utánpótlást...
Ha megjön a seggítséh, akkor most teleportálj lovasokat és az erősítéssel szabadítsd fel a várat, majd rohand le az ellen bázisait...
Én most az orkokkal nyomtam le Helm szurdokját.
Háát ezerszer könnyebb volt.
Ja és mégvalami:
Filmből lopott ötlet alapján, ha bejutnak baloldalon, szvsz áttörik a flat, menekülj át a várba és onnan gyillkold őket. Gimli sokat segíhet egyébként a FŐkapunál, ha betörik.
Ja és a FŐkapunál, ha jönnek a ballsiták, mindig rohanj ki és gyilkold le őket.
Ez mindig vonatkozik, hiszen a tömegpusztító fegyverek sok katonát ölnek meg egyszerre.
Építkezésről annyit, hogy a várba csak farmot, balra minimum két íjász képzőt, egy kutat (gyógyít) és a többi helyre farmot, ahonnan katonát lehet gyártani+íjászt a íjászokból.
A kauphoz is egy kutat és egy szobrot esetleg, de nem baj ha lerombolják.
Nekem nem a zsével volt a gond először, hanem a popultion limittel, de legyűrtem őket... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
GeNeRaL_XT #77 üzenetére
A lényeg az, hogy kezdéskor minden hejre farmot építs, kivéve egyet, ahová egy upgradelős épületet(meg nem mondoim, hogy mi a neve), és ott vedd meg a kardot. Építs 4 csapat ''sima'' íjászt, utána már fogsz tudni elf íjászokat. Ezekből gyárts, annyit, amennyit tudsz. Ha ez megvan, akkor elkezdheted upgradelni az íjászok nyilait tüzesre. Kb. ekkor fognak odaérni a falakhoz az ellenek. A lényeg az, hogy szinte mindenkit a bal oldali szurdokhoz vigyél, ne a várba. Legolas legyen ott a közelben, tápolja az íjászokat. A lényeg az, hogy mindig a létrásokat lődözd elöször, utána az íjászokat. Arra figyelj, hogy közben majd megpróbálja betörni a kaput. Ha esetleg betörtnek, vagy lerombolják a falat, mindenkivel irány a felső vár falai.
Simán ki lehet húzni addig, amiíg elidézed a rohirokat, meg Gandit. Onnantól gyerekjáték, GAndalf egyedül elintézi az ellenfél lovasait.
''röviden'' ennyi
Ha nem megy, szólj.
JA, és használd aktívan a gyógyítás spellt, meg a ''fény áttör a felhőkön'' címűt -
Gleatcher
aktív tag
válasz
GeNeRaL_XT #75 üzenetére
Kikkel vagy?
Mi a nehézség benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest