Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

Egen, az az a fájl. Lementettem és végre meg tudtam nézni az intrót anélkül hogy átírta volna a mentésem... Mellesleg milyen hülyeség már hogy csak azon a pályán játszhatsz a menüből, amit már egyszer végigtoltál...? Miért nem azon amit már egyszer elértél... :F Mindegy. Remek játék. Primitív, de állati jól néz ki. Csak azt nem értem miért nem ismeri directx10 alatt hírből se az 1024x768-at (1280x768-asra állítva csodás 1024x768-at produkál de MAX 85 Hz-en. Ha feljebb venném, csökkenti a felbontást 800x600-ra. Remek.
    Shadows medium, hdr medium, többi high. 8600 GE-n kb 30 fps, ez tök jó.
    Ha mindezeket high-ba rakom, az intróban érezhetően csökken a sebesség úgy 10-20%-ot. Ez oké. Mellesleg szemmel látható hogy az átvezetőket is a GPU számolja nem valami tárolt videót ad. Ám amint elindul a játék a képfrissítés leesik 7 fps-re... Míg a videóban jó volt. Tehát az átvezetőkben van egy 10-20%-os deficit, játékban meg vagy 75-80%-os. Vagy ez minden idők leghülyébb optimalizálatlansági bugja, vagy nyilván van valami logikus és frappáns magyarázat, csak épp fogalmam sincs mi... :F Valaki játssza még dx10-ben 8600 GT-n, GTS-en, GE-n? Próbáljátok már ki mert ez akkora ökörség hogy idegbajt kapok...

Új hozzászólás Aktív témák