Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
és arra melyik a legjobb progi, ha flac-ból szeretnék mp3-at csinálni? köszi
-
ProdyG
őstag
válasz
#65675776 #107 üzenetére
ezt a dinamika dolgot sok embertől hallottam már, de nem teljesen világos mit jelent. tudom, hogy meg kellene hallgatnom egymás mellett egy jó és egy rossz verziót, de erre nincs lehetőségem. szereznem kéne valami eredeti albumot, és összehasonlítani a grabbelt verzióival. bevallom őszintén én egy 192-es mp3 és egy flac között se igazán hallok különbséget, és nem szar rendszeren hallgatom.
-
ProdyG
őstag
ha egy flac megbízható forrásból származik, és tuti a legjobb minőségű, akkor ha az ilyet kiírom audio CD formátumban a Burnnn progival, akkor biztos, hogy a legjobb minőségű audio cd-m lesz, olyan mint amit a boltban lehet eredetiben kapni? köszi
-
ProdyG
őstag
ha flac-t akarok kiírni audio cd formában, akkor valóban számít az, hogy hányszorosan írom a lemezt? mintha valaki egyszer azt mondta volna, hogy minél lassabban kell írni. én személy szerint ezt hülyeségnek tartom, ha a lejátszó tudja olvasni a 10x-esen írott audio lemezt, akkor miért ne lenne hibátlan? cáfoljatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest