- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Senki sem jár erre?
-
Egon
nagyúr
Nekem is nagy kedvenc volt anno ez a játék, de sajna megsérült a CD, és azóta sem tudtam megszerezni...

Elvileg ez már abandonware kategória, ennek ellenére nem tudtam letölteni sehonnan (egy helyről sikerült, de kiderült hogy a "sima" LoM volt, nem pedig az SE).
A linkelt oldalon levő linkek között van egy, amin elvileg fel van töltve egy tárhelyre a cucc, de nekem nem sikerült letöltenem (illetve letöltöttem, de az első file sérült (többször is leszedtem), ráadásul a második file alapján jelszóval védett is).
Ha valaki tud segíteni (priviben legyen szíves), azt nagyon megköszönném. -
plus44
veterán
istenem...........mióta kleresem ezt a játékot. 1x még régen anno 200évvel ezezlőtt anya vette egy szülinapra ehy haveromnak és csak annyit láttam hogy lord of és egyből the ring befejezésre gondoltam de nem az volt de már nem emlékeztem rá. Ohh hál' istennek hogy megvan. Köszi szépen!!!

-
Archer81
csendes tag
Hello,
Emlékszik még valaki a Lords of Magic-re? Rendkívül hangulatos fantasy környezet, szép zene és élvezetes játékmenet. Szellős, átlátható pálya, és egyedi megoldások jellemzik. Heroes of M&M pótléknak is kiválóan megfelel. Turn-based a fő térképen, real-time a csata, de bármikor megállítható.
A jó hír az, hogy van hozzá egy hosszú ideje fejlesztett mod: a GS5, amit Mantera készített. Ha valaki szerette az eredeti játékot, mindenképpen érdemes kipróbálni hozzá a modot is. 2 részből áll: van maga a mod (2 MB), és hozzá egy új grafikai csomag PIC5R.mpq néven (70 MB). Több verzió is létezik, én a GS5R2-t ajánlom, ami egyébként a legújabb is egyben. Érdemes benézni a fórumra is ("Message Board")!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest