- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi hangfal építés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
boci85
tag
válasz
Perillustris
üzenetére
Nálam az energi fogyasztás az utolsó szempont ezen a téren mivel nem azért vettem ,h spóroljak vele

minsőségi hang volt a fő szempont amugy is Z-5500 nem egy spórolsós hangrendszer
A hitetlenekedőkenek ,meg kételkedőknek azt tudom mondani , haver vett kb 250 rugeszes onkio házomozit és ebben a kategoriában még nem is THX minősétésü na de szó mind szó DTS hangminőségü filemet bedobtuk hozzá azt halgattom és látom büszkeség tölti el az arcát de nálam volt egy kajlán mosoly ,gondolván majd akkor halgasd meg nálam
az akkor nálam és a mosoly ami volt az arcán át ment szomoruságba mert negyed áron meg kapja a jobbat !! Nem azt mondom ,h fényévekkel jobb de szebben szolt a Z5500 és ő is elgondolokodott a cserén mivel .... NA és én ezért is várom az új jövevény beszámolóját mivel állítólag csiszoltak a hangzáson ,szebben szól , Nagy hangerőn se torzít ,kristálytiszta hangzás... azért én kiváncsian várom ,h ez leváltja a 6éves konstrukciót
Új hozzászólás Aktív témák
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Extreme-Summit-X440- - 48 port router - Több db - 136 Gbps - 2,7Milió Ft volt az új ára
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hitetlenekedőkenek ,meg kételkedőknek azt tudom mondani , haver vett kb 250 rugeszes onkio házomozit és ebben a kategoriában még nem is THX minősétésü na de szó mind szó DTS hangminőségü filemet bedobtuk hozzá azt halgattom és látom büszkeség tölti el az arcát de nálam volt egy kajlán mosoly ,gondolván majd akkor halgasd meg nálam