- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oso
csendes tag
Üdv újra!
Korábban én írtam arról, hogy az iszonytató potméteres + főkapcsoló recsegés-ropogás miatt gariztattam a cuccot, minekután megküldtek számomra egy zsír új darabot. Ez szuper is volt, most azonban picit kezdek aggódni újból. Én a poti sercegéssel már egyáltalán nem foglalkozom, ezen már rég túl vagyok, elfogadtam így, nem birizgálom sokat, szoftveresen ez simán áthidalható.
Hanem egy ideje azt tapasztalom, hogy közvetlenül bekapcsolás után hallok egy-két kisebb pattogást. Nem minden esetben, de most már nem egyszer előfordult. Kizárólag a bekapcsolást követően, utána néhány másodperccel.
Írjatok valami megnyugtatót!
Nagyon remélem, hogy nem megint a kapcsoló szarakodik. Még a végén az lesz, hogy közvetlenül a 220V-ból kell ki-be rántani, hogy ne legyen a kapcsolója használva. De ez elég nagy gáz lenne azért. Remélem nem akar ez a mostani is elhagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560 1600 Garancia 19 hónap
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Acer LED monitor (B247Y)
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs