- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
-dija-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy mennyi ideig kellene bírnia ennek az egérnek? Mert nekem sajnos megadta magát, egy klikk helyett kettőt érzékel, "rángatózik"... szörnyű. Kb. másfél évig bírta, persze addig rendesen használatban volt. Lehet, hogy ez a normális élettartama, vagy valamit tehetnék még érte? Nem játékhoz használom, hanem dolgozni (dtp, rajzolás), és nagyon elégedett voltam vele mindig. Egyszer-kétszer kezembe került egy mx1000-es, aminek a súlya miatt hamarabb kikészült a csuklóm (nem 10, hanem 4 óra után kezdett el fájni). Az mx400-as kialakításával teljesen ki vagyok békülve, és az érzékenységével is (rajzolásnál nagyon kellemes élmény, nem is tértem át rajzpadra).
De alapvetően nem értek az egerekhez. Kb. beállítani sem szoktam... csak ha nagyon muszáj. Szerintetek van valami módszer, amit kipróbálhatnék, vagy vegyek egy másik mx400-ast?

köszi, d
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest