- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
-dija-
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata, hogy mennyi ideig kellene bírnia ennek az egérnek? Mert nekem sajnos megadta magát, egy klikk helyett kettőt érzékel, "rángatózik"... szörnyű. Kb. másfél évig bírta, persze addig rendesen használatban volt. Lehet, hogy ez a normális élettartama, vagy valamit tehetnék még érte? Nem játékhoz használom, hanem dolgozni (dtp, rajzolás), és nagyon elégedett voltam vele mindig. Egyszer-kétszer kezembe került egy mx1000-es, aminek a súlya miatt hamarabb kikészült a csuklóm (nem 10, hanem 4 óra után kezdett el fájni). Az mx400-as kialakításával teljesen ki vagyok békülve, és az érzékenységével is (rajzolásnál nagyon kellemes élmény, nem is tértem át rajzpadra).
De alapvetően nem értek az egerekhez. Kb. beállítani sem szoktam... csak ha nagyon muszáj. Szerintetek van valami módszer, amit kipróbálhatnék, vagy vegyek egy másik mx400-ast?

köszi, d
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest