- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat, ma végülis megvettem! Igaz használni még 3 hétig nem fogom, mert szülinapi ajándék lesz otthonra, de ahogy néztem a TV-nket és a T-Comos Settopboxot is beveszi.
Igen, amit mondtál a klímáról az sajnos tényleg probléma, tényleg kár hogy a kijelzője másra nem használható. Lehet tényleg logikusabb lenne a klímabeprogramozás szempontjából mondjuk 23-tól 26-ig külön gombokat megadni, habár az is igaz, hogy a régebbi/olcsóbb klímák távíirányítóján nincs kijelző, és ha jól emlékszem azokon sem konkrét számokat kellett benyomni, hmsváltoztatása csak a plusz/minusz gombokkal volt lehetséges.
Amúgy ha már használjátok, az irányító lcd-je mire jó? Kizárólag a funkciókat írja ki, amit beprogramozol (pl. Tv nézés, Hifi,...), vagy egyéb dolgokra is használható? És az elemekkel így mennyit bír? Nem merül le túl hamar? -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Én is egy hasonló távirányító beszerzésén gondolkozom, viszont csak akkor lenne értelme, ha támogatná a T-Home által adott Thomson márkájú Settopbox-ot. Valakinek van tapasztalata róla, hogy támogatja-e? Vagy hol lehet megtalálni a supportlistát?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest