- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
A logitech honlapján an egy cégnév, a magyarországi képviseleté. Kis tudakozással találtam egy telszámot hozzá, felhívtam és egy magyar nyelvű menü után egy angolul beszélő hölgyike fogadta a hívást. Mondjuk lehet, ha magyarra váltottam volna, akkor ő is
, mindenesetre azt mondta, hogy nem tud kétféle változatról az 555 modellen belül. Kérdeztem, hogy Európában nincs-e az 555-ös kék színű kijelzővel mint az USA-ban, de azt mondta nincs.
-
PiEm-14B
csendes tag
Azt akartam kideríteni, hogy sikerült-e már valakinek megfejteni, hogy mi a különbség a Refresh és a normál modell között, csak elbénáztam az előző hozzászólást.
Egyébként nekem már volt egy 525-ös és engem is kifejezetten idegesített a click-es navigáló gombcsoport. Nem emiatt, de valakinek odaadtam és most egy 555-set szeretnék, ezért kérdeztem az előbbit.
-
PiEm-14B
csendes tag
Ezt én is szeretném tudni. Valaki azóta kiderítette?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest