Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
A logitech honlapján an egy cégnév, a magyarországi képviseleté. Kis tudakozással találtam egy telszámot hozzá, felhívtam és egy magyar nyelvű menü után egy angolul beszélő hölgyike fogadta a hívást. Mondjuk lehet, ha magyarra váltottam volna, akkor ő is
, mindenesetre azt mondta, hogy nem tud kétféle változatról az 555 modellen belül. Kérdeztem, hogy Európában nincs-e az 555-ös kék színű kijelzővel mint az USA-ban, de azt mondta nincs. -
PiEm-14B
csendes tag
Azt akartam kideríteni, hogy sikerült-e már valakinek megfejteni, hogy mi a különbség a Refresh és a normál modell között, csak elbénáztam az előző hozzászólást.

Egyébként nekem már volt egy 525-ös és engem is kifejezetten idegesített a click-es navigáló gombcsoport. Nem emiatt, de valakinek odaadtam és most egy 555-set szeretnék, ezért kérdeztem az előbbit.
-
PiEm-14B
csendes tag
Ezt én is szeretném tudni. Valaki azóta kiderítette?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mindenesetre azt mondta, hogy nem tud kétféle változatról az 555 modellen belül. Kérdeztem, hogy Európában nincs-e az 555-ös kék színű kijelzővel mint az USA-ban, de azt mondta nincs.